Her hafta Cuma günü ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi, dizi takipçileri tarafından çok seviliyor. En çok izlenen diziler arasında yer alan ve yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Hercai dizisinde Hazar Şadoğlu kimdir? Oyuncu Serhat Tutumluer kimdir? Gençliği ve dizileri, dizi severlerin en çok merak ettiği başlıklar arasında bulunuyor. Hercai dizisinde, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel ve Gülçin Santırcıoğlu ile birlikte oynayan oyuncu Serhat Tutumluer’in hayatına ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor.

HERCAİ HAZAR ŞADOĞLU KİMDİR GERÇEK ADI NE

Midyat’ın köklü ve güçlü aileleri arasında olan Şadoğullarının ve Aslanbey ailesinin hikâyesinin anlatıldığı, aşkın ve intikamın gölgesinde geçen bir konusu olan Hercai dizisinin oyuncularından biri de; Hazar Şadoğlu karakterini canlandıran Serhat Tutumluer. Hazar Şadoğlu karakteri, ailenin en büyük oğlu rolünde yer alıyor. Babası Nasuh Şadoğlu’nun sağ kolu ve babasının ardından hüküm kendisinde. Dürüst ve çalışkan bir imajı olan Hazar Şadoğlu, aynı zamanda çevresinin ve ailesinin saygı duyduğu bir karakter.

SERHAT TUTUMLUER KİMDİR ASLEN NERELİ OYNADIĞI DİZİLERİ

1972 Eskişehir doğumlu Serhat Tutumluer, 1989 yılında üniversiteye başladı ve sosyoloji bölümünde eğitimi devam ederken tiyatro bölümüne geçiş yaptı. 90’lı yıllarda Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışan Tutumluer, çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı ve ardından başka bir şehirde tiyatro çalışmalarına devam etti. Talimhane Tiyatrosu’nun kurucuları arasında yer alan Serhat Tutumluer, aynı zamanda ekstrem sporlarla da ilgileniyor. Müzik tutkunu da olan Serhat Tutumluer, Senan Kara ile evli ve bir oğlu var.

  • Devrim Arabaları ve Ara sinema filmleri ile “En İyi Erkek Oyuncu” ödülleri de kazanan usta oyuncu,
  • Cenneti Beklerken, Kıskanmak, Siyah Beyaz ve Yeraltı filmlerinde oynadı.
  • Serhat Tutumluer ayrıca, televizyon yapımları arasında yer alan Ezo Gelin, Ayışığı, Kül ve Ateş, Umutsuz Ev Kadınları ve Filinta dizilerinde rol aldı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv