Her Cuma günü saat 20.00’de ATV’de yayınlanan Hercai dizisinde, Ebru Şahin ile birlikte başrol oynayan oyuncu Akın Akınözü en merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Hercai Miran kim? Gerçek adı ne? Akın Akınözü kimdir? Nereli, dizileri ne? Aramaları, dizinin takipçileri tarafından yoğun olarak aratılan başlıklar arasında yer alıyor. Hercai dizisinde, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar ile birlikte oynayan Akın Akınözü’nün hayatına ve kariyerine ilişkin notlar haberimizde yer alıyor.

HERCAİ MİRAN KİM GERÇEK ADI NE

Hercai dizisinde Miran Aslanbey karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Akın Akınözü’dür. Mardin Midyat’ta geçen Hercai dizisi, aşk ve intikam dolu bir hikayeyi paylaşıyor. Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan karakteri ile Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran karakteri, engebelerle dolu bir serüvene çıkacaklar. Aslanbey ailesinin tek varisi olan Miran, babaannesinin intikam masalları ile büyümüş biri. Zeki ve güçlü bir karakter olan Miran’ı zorlu günler bekliyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR ASLEN NERELİ OYNADIĞI DİZİLERİ

1990 Ankara doğumlu olan Akın Akınözü, yer aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Eğitimini yurtdışında tamamlayan ve profesyonel oyunculuk eğitimlerini, dünyanın seçkin merkezlerinde alan Akın Akınözü;

  • televizyon seyircisinin karşısına ilk olarak 2015’te Muhteşem Yüzyıl dizisinde çıktı
  • Daha sonra Payitaht Abdülhamid
  • Aslan Ailem dizilerinde de önemli roller oynayan Akın Akınözü
  • 2018 yılında Azrail sinema filminde de oynadı.
  • ATV’de yayınlanan Hercai dizisinde başrol oynayan Akın Akınözü’nün boyu 1.80 cm’dir.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli