Reyting rekortmeni Hercai dizisinde Akın Akınözü ile başrolde oynayan Ebru Şahin, oyunculuğu ve rolü ile dizi severlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Hercai Reyyan kim? Ebru Şahin kimdir? Nereli olduğu ve hayatı, en çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Diğer başrol oyuncuları Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar olan Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin’in hayatına dair notlar ve oyunculuk kariyeri haberimizde yanıt buluyor.

HERCAİ REYYAN ŞADOĞLU KİM GERÇEK ADI NE

Hercai dizisinde Reyyan Şadoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ebru Şahin’dir. Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan Şadoğlu karakteri, Hazar ve Zehra Şadoğlu’nun büyük kızı. Masum bir rolde olan Reyyan, özellikle ailesine ve çevresine sevgi ile bağlı olan bir kız. Ailesinden yakın sevgi gören Reyyan Şadoğlu, dedesi olan Nasuh Şadoğlu’ndan ise tam tersi davranışlar görüyor. Hercai dizisinde Miran ile büyük bir aşka yelken açan Reyyan’ı zor günler bekliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

EBRU ŞAHİN KİMDİR ASLEN NERELİ OYNADIĞI DİZİLERİ

1994’de İstanbul’da doğan Ebru Şahin’in boyu 1,70 cm’dir. Spor bilimleri fakültesi mezunu olan Ebru Şahin, oyunculuğa karşı duyduğu ilgiye yönelerek kamera önü oyunculuk eğitimlerine katıldı. Kameraların karşısına ilk olarak Türk Telekom reklamında, 2015 yılında çıkan Ebru Şahin, yıllar içinde birçok markanın reklam yüzü olarak yer aldı.

  • 2016 yılında Kan Parası filminde
  • 2017’de Babam
  • 2019 yılında Şuursuz Aşk sinema filmlerinde rol aldı.

Dizi kariyeri 2017 yılında Savaşçı dizisi ile başlayan Ebru Şahin, aynı yıl İstanbullu Gelin dizisinde ve sonraki yıl Yasak Elma dizisinde oynadı. Instagram’da 2,5 milyon takipçisi olan Ebru Şahin, ATV’nin sevilen dizisi Hercai’de Reyyan Şadoğlu karakterine hayat veriyor. Ebru Şahin'in sevgilisi ise dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman'dır.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv