ATV ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı ile olay oldu. Hayranları tarafından milyonlarca kez tıklanan Hercai tanıtım fragmanları, yeni bölüm hakkında bir çok ipucu veriyor. Hercai son bölüm fragmanı olan Hercai 33. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Miran’ın eski aşkı sahneye çıkıyor ve ortalık karışıyor. Dizinin fanları Reyyan’ın vereceği tepkiyi merak ediyor. Başrollerde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldığı, oyuncuları arasında Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan popüler yapımın fragman detayları belli oldu.

HERCAİ SON BÖLÜM FRAGMANI ORTAYA ÇIKTI

Hercai dizisi son bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Son bölümde diziye Miran’ın eski aşkı dahil oluyor. Yeni karakter, geçmişte Miran’la birbirlerine çok aşık olduklarını söylüyor. Reyyan ise bu duruma tepki gösteriyor ve Miran’ın daha önce başka birine aşık olduğunu söylemediğini kaydediyor.

HERCAİ 33. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Hercai dizisi 33. Bölüm 2. Fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde bir çok yeni karakter konuya dahil oluyor. Miran ve Reyyan sırların peşine düşüyor. Hercai’nin yeni bölümü 21 Şubat Cuma günü ATV ekranlarında yayınlanacak.