Hercai dizisi yeni bölümü olan 28. Bölümü ekranlarda olacak. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran dizinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai dizisi 28. Bölüm ne zaman oynuyor? Hercai dizisi hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Soruları yanıt arıyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolde olduğu, oyuncuları arasında ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar ve Ayda Aksel’in olduğu Hercai dizisinin son bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (28. BÖLÜM) YAYINDA MI?

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı olan 28. Bölüm fragmanı yayında. Tanıtım fragmanı bile milyonlarca kez izlenen Hercai dizisinin son bölümü dizi severler ile buluşacak.

HERCAİ DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hercai dizisi yeni bölüm 17 Ocak 2020 Cuma günü, ATV kanalında yayınlanacak. Uzun bir ara veren dizi yeni bölümüyle hayranlarını sevindirecek.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hercai dizisi yarın akşam (17 Ocak Cuma), saat 20.00’de başlayacak. İmkansız bir aşkın hikayesini izlediğimiz dizinin son bölümünde önemli gelişmeler olacak.