Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. ATV’nin sevilen dizisi Hercai, yayınlandığı günün en çok izlenen yapımlarından biri olarak tescillendi. Önemli bir hayran kitlesi olan dizinin yayınlanan son bölümünde Miran, intikamından vazgeçtiğini açıklamıştı. Hercai 39. Bölüm fragmanı yayında mı? Ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolde yer aldığı, oyuncuları arasında ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Tüm dizilerde olduğu gibi Hercai de çekimlere ara verildiği biliniyor. Bu yüzden Hercai’nin 39. Bölümü bu hafta ekrana gelmeyebilir. Dizinin yayınlanan son bölümünde Reyyan, geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendirmişti. Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılmış, ardında bıraktığı izden ise Miran şüphelenmişti.

HERCAİ 39. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM NE ZAMAN

Hercai 39. Bölüm fragmanı ve son bölümün ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Dizinin son bölümünde Reyyan, babası ile bir kez daha yüzleşmiş, gerçeği kabul etmekte zorlanmıştı. Yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kran Reyyan, Miran’dan da bir karar vermesini istemişti. Miran ise özgürlük savaşında galip gelmiş ve Azize Aslanbey’e intikamdan vazgeçtiğini söylemişti.