Kanal 7’de her gün Hint dizisi severlerle buluşan Can Yoldaşım dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Hint dizisi Can Yoldaşım 8. Bölüm fragmanı özeti izle, Can Yoldaşım 7 Ağustos Cumartesi özeti fragmanı izle aramaları için tanıtım videosu paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 8. Bölümünde Sandiya, ilk fırsat bulduğunda Suraj ile konuşmak isteyecek ancak her seferinde önüne bir engel çıkacak ve iletişim kuramayacak. Santos, adetlerin gerçekleşmesi için yeni evli çifti büyük bir mabede götürecek. Sandiya, orada birkaç gün kaldığında kayınvalidesinin sert biri olduğunu anlayacak.

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı yayınlandı. Son bölümde Santos, Sandiya’dan çay demlemesini isteyecek. Sandiya’nın ise bu istek karşısında eli ayağına dolaşacak. Suraj bu durumu fark edip Sandiya’ya yardımcı olacak. Sandiya ise Suraj’ın bu hareketinden dolayı oldukça mutlu olacak.

Can Yoldaşım dizisi son bölüm özeti yayına girdi. Dizinin merakla beklenen son bölümünde Sandiya, eğitimi konusunda Suraj’ın kendisine yardım edebileceğini düşünecek. Bunun için de Suraj ile konuşmak için fırsat yakalamaya çalışacak. Sandiya’nın bu konuda başarılı olup olmayacağı sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Hint dizisi Can Yoldaşım 8. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Can Yoldaşım 8. Bölüm fragmanı özeti izle olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 8. Bölümünde Sandiya, yeni yaşamına adapte olmaya çalışacak. Suraj ise bu süreçte karısının hep yanında olup ona destek olacak. Suraj’ın kendisini önemsediğini anlayan Sandiya, onunla konuşmak isteyecek.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv

Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Can Yoldaşım dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Sandiya, Suraj’ın kütüphanesinde olan kitapları tek tek inceleyecek ve ne kadar çok kitap olduğunu görüp şaşıracak. Suraj ile konuşup eğitimine devam etmek isteyen Sandiya’nın ne yapacağı yeni bölümde belli olacak.

Can Yoldaşım 7 Ağustos Cumartesi fragmanı özeti izle

Can Yoldaşım dizisi 7 Ağustos 2021 Cumartesi fragmanı özeti izle yayınlandı. Orijinal adı Diya Aur Baati Hum olan dizinin oyuncu kadrosunda Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla ve Kanika Maheshwari yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli