Kanal 7 ekranlarında Hint dizileri fırtınası esmeye devam ediyor. Ekranlara ilk bölümleri ile gelen ve kısa sürede büyük ilgi gören Can Yoldaşım dizisinde heyecan sürüyor. Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle 13 Ağustos Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu.

Dizinin ilgiyle beklenen yeni bölümünde Sandiya, rüşvet isteyen polise rüşvet vermeyecek ve ona dürüst biri olması için nasihatlerde bulunacak. Suraj ise polislere her zaman rüşvet verdiğini söyleyecek. Bu sözleri duyan Sandiya büyük hayal kırıklığına uğrayacak.

Can Yoldaşım 14. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. Dizinin 14. Bölümünde Santos, Sandiya’dan çay yapmasını isteyecek ancak Sandiya’nın getirdiği çayı beğenmeyecek. Santos, Sandiya’ya ailesinden hiç eğitim almadığını söyleyecek. Sandiya ise bu sözlere çok üzülecek. Santos daha sonra eve misafir çağıracak. Mina ve Sandiya, gelen misafirlere yemek yapamayacaklarını söyleyecek. Santos bu sözler karşısında oldukça öfkelenecek.

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Sandiya, balkondan dışarı bakarken sokakta başıboş gezen bir boğanın Santos’a doğru koştuğunu görecek. Kayınvalidesini kurtarmak için harekete geçen Sandiya’nın bu konuda başarılı olup olamadığı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Can Yoldaşım 14. Bölüm fragmanı özeti izle 13 Ağustos

Can Yoldaşım dizisi 14. Bölüm fragmanı özeti izle 13 Ağustos 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 14. Bölümünde Santos ve Sandiya arasındaki gerilim daha da çoğalacak. Dizinin 14. Bölümü Cuma günü saat 15.30’da yayında olacak.

can yoldaşım dizisi oyuncuları isimleri kaç bölüm sürecek konusu