Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 359. Bölümünde Gora, Vidya’yı kullanarak intikam planlarına devam edecek. Kokila’nın fotoğrafını duvara asan Gora, onun önüne de bir perde çekecek. Daha sonra Vidya’ya perdeye vurmasını söyleyecek. Vidya ise perdenin arkasında asılı olan fotoğrafın kime ait olduğunu anlamaya çalışacak. Gora perdeyi açacak ve Kokila’nın fotoğrafı ortaya çıkacak. Vidya, böyle bir töreni uygulamayacağını, bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını kaydedecek. Gora ise bu konuda ısrar etmeyi sürdürecek ve geleneklere uyması gerektiğini söyleyecek. Masum 359. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Vidya, Kokila’nın fotoğrafını duvardan indirip, babaannesine hakarete son vermeye çalışacak. Gora ise buna engel olacak. Bu karmaşaya Daram da dahil olunca ortalık karışacak. Bu esnada Ahem de gelecek ve kavgaya dahil olacak. Ahem ile Daram birbirine girecek. Hint dizisinin 359. Bölümünde Ahem, Vidya’yı alıp eve götürmeye çalışacak. Vidya’nın bunu kabul edip etmeyeceği yeni bölümde belli olacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 16 Mart özeti izle

Masum Hint dizisi yeni bölüm fragmanı 16 Mart özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Ahem, Vidya’yı alıp eve dönmek için harekete geçecek ancak beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. Gora ve Daram’ın planları, Vidya’nın Ahem’in teklifini kabul edip etmediği sahneleri yeni bölüme damga vuracak.

Masum 359. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum dizisi 359. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin başrollerini Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila) ve Mohammad Nazim (Ahem) paylaşıyor. Dizide ayrıca Vandana Vithlani (Urmila), Vishal Singh (Jigar), Firoza Khan (Kinjal), Tanya Sharma (Mira) ve Swati Shah (Hetal) rol alıyor. İlk bölümü 2010 yılında Hindistan’da yayınlanan dizi 2017 yılında final yaptı. Hint yapımının devam dizisi de çekildi. Dizi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Ahem Modi kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, son hali, dini nedir?