Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 26 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gora, Daram’ın Mira’ya aşık olduğunu görecek ve onun yanına geçmemesi için tedbirler düşünecek. Mira ise öğütücü olayından sonra öfke krizleri yaşamaya başlayacak. Daram, Mira’nın bu öfkeli halini görüp onun yanında yer almak isteyecek. Mira ise Daram’dan aldığı güç ile evdeki eşyaları parçalamaya başlayacak.

Masum 369. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Gora, evdeki sesleri duyarak uyanacak. Salona gittiğinde ise Mira’nın eşyalara vurduğunu görüp bu durumdan çok korkacak. Mira’ya yaptıklarının anlaşılmaması için dua etmeye başlayacak. Diğer taraftan ise Kokila bir plan yaparak Urmila’yı casus olarak Gora’nın evine gönderecek. Gora’nın evine yerleşen Urmila’nın neler yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Mira’nın ise bu planları anlayıp anlamayacağı sorusu 369. Bölümde yanıt bulacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 26 Mart Cuma

Hint Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 26 Mart Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Gora, Mira’nın görüntülerini Vidya’nın telefonundan Gopi’ye gönderecek. Gopi ise videoyu görüp ağlayacak. Kokila ve Hetal, Mira’nın için endişelenmeye başlayacak.

Masum 369. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum dizisi 369. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Vidya ve Şaravan ile Mira ve Daram Modi konağına gidecekler. Vidya ve Ahem hasret giderecek. Mira’da babası Ahem’e doğru gidecek ancak Ahem buna izin vermeyecek. Kokila ise Mira ve Vidya ile konuşacak. Artık Gora’nın yanına gitmeyeceklerini kaydedecek. Mira sebebini soracak, Kokila ise videoyu izletecek.