Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 21 Şubat Pazar Yaralı Kalbim 18. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 18. Bölümünde ortalık yine karışacak. Geet ile Mann arasında büyük tartışma çıktıktan sonra ikisi de başka yerlere savrulacak. Naintara ise büyükanne ile konuşmak için yollara düşecek. Naintara yolda Geet’i görecek. Dev’i Geet’ten uzak tutmak isteyen Naintara, ondan kurtulmak için bir çare düşünmeye başlayacak. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde Geet, Mann’ın büyük bir problemle karşı karşıya olduğunu düşünüp onu aramaya koyulacak. Son yaptıkları konuşmada Mann’a ağır sözlerle yüklendiğini hatırlayan Geet, büyük pişmanlık duyacak. Geet, sonunda Mann’a ulaşacak. Mann ise karşısında Geet’i görünce çok öfkelenecek ve büyükanneyi yalnız bıraktığı için ona kızacak. Yaralı Kalbim dizisinin 18. Bölümünde Naintara, Dev’in Geet’i görüp görmediğini merak edecek fakat bir türlü ona bunu soramayacak. Naintara’nın içindeki şüphelerden kurtulmak için ne yapacağı Hint dizisinin 18. Bölümünde ortaya çıkacak.

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümüne Naintara’nın büyük kuşkusu damga vuracak. Dev ve Geet’in karşılaşmaması için çabalayan Naintara, içindeki şüpheden de kurtulamayacak. Dev ve Geet arasında hiçbir bağ kalmaması için harekete geçen Naintara’nın ne yapacağı ise 18. Bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim 18. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 18. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Geet – Hui Sabse Parayi adıyla Hindistan’da 2010-2011 yılları arasında gösterimde olan ve romantik, dram türleri ile ekranlara gelen yapımda, istemediği bir evlilik macerası yaşayan ve kocası tarafından terk edilen Geet ile abisinin hataları yüzünden sıkıntılar yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkları ekranlara geliyor.

Yaralı Kalbim 21 Şubat Pazar özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 21 Şubat Pazar fragmanı özeti yayına girdi. Yaralı Kalbim Hint dizisinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev), Nikunj Malik (Anwesha), Melanie Pais (Nandini), Karishma Randhawa (Naintara), Behzaad Khan (Brij) ve Kanika Maheshwari (Sasha) yer alıyor.