Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 19 Mart tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 43. Bölümünde Geet’in sözleri Mann’ı rahatlatacak ve iyi hissettirecek. Mann, düğün öncesinde Mann’ı görmek isteyecek ancak yasak olduğundan dolayı başka yollar deneyecek. Geet’in gizlice odasına sızıp onu şaşırtacak. Naintara’nın gündeminde ise Geet’e karşı intikam planları olacak. Yaralı Kalbim 43. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Naintara, Mann’ın konağına gizlice girip kardeşi Arjun’la görüşecek. Mann ve Geet’ten intikam almak için Any’yi kullanmaları gerektiğini söyleyecek. Arjun ise Naintara’ya beklediği cevabı vermeyecek. Naintara daha da öfkelenecek ve Geet’in karşısına sürpriz şekilde çıkıp silahını ona doğrultacak. Ölümle yüz yüze gelen Geet’in bu kez nasıl kurtulacağı ise 43. Bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 43. Bölümünde Naintara, Geet’i ortadan kaldırmak için yine bir fırsat bulacak ve bunu değerlendirmeye çalışacak. Düğünün öncesinde Geet ile yalnız kalınca silahını ona çevirecek.

Yaralı Kalbim 43. Bölüm özeti fragmanı izle 19 Mart

Yaralı Kalbim Hint dizisi 43. Bölüm özeti fragmanı olan 19 Mart 2021 Cuma tanıtımı yayınlandı. Hindistan’da 2010-2011 yılları arasında yayınlanan, izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan dizi tekrar bölümleri ile ülkemizde yayınlanıyor. Dizinin 43. Bölümü Cuma akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak.