Orijinal adı Fast & Furious Five - Fast Five olan Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu sinema filmi televizyon ekranlarına taşındı. Aksiyonu yüksek film bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin yayın günü ve ayrıntılarını merak edenler, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu oyuncuları kim, konusu ne? Hızlı ve Öfkeli filmi oyuncusu Paul Walker neden / nasıl öldü, filmde ölen oyuncu kim? Soruları yanıt arıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi 8 Ocak 2020 Çarşamba günü, Star TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Otomobil ve aksiyon tutkunları bu akşam dev bütçeli yapımı televizyon ekranlarından seyredecek.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU OYUNCULARI KİM?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi oyuncuları başrollerinde; Dominic Toretto rolünde ünlü oyuncu Vin Diesel, Brian O'Conner rolünde Paul Walker, Luke Hobbs rolünde Dwayne Johnson ve Mia Toretto rolünde Jordana Brewster var. Dev bütçeli yapımda ayrıca Tyrese Gibson, Ludacris, Matt Schulze, Sung Kang, Gal Gadot, Tego Calderon, Don Omar, Joaquim de Almeida, Elsa Pataky ve Michael Irby rol alıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU KONUSU NE?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu konusunda, eski polis Brian ve Mia, Dom’u özgürlüğüne kavuşturuyor ve bir süre sonra Rio de Janeiro'da ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak isteyen Mia ve Brian, son bir iş için kolları sıvar ve yarışçıları tekrar bir araya toplarlar.

HIZLI VE ÖFKELİ OYUNCUSU PAUL WALKER NASIL ÖLDÜ?

Hızlı ve Öfkeli oyuncusu Paul Walker trafik kazasında öldü. 2013 yılında yaşamını yitiren Paul Walker’ın kaza anında ölmediği, aracın alev almasının ardından yanarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi