Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi televizyon ekranlarından izleyici ile buluşacak. Gişe rekorları kıran serinin beşinci filmi olan Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi, oyuncuları, gişe hasılatı, arabaların markaları ve çekim yerleri ile olduğu kadar, bütçesi, hangi ülkede çekildiği, konusu ve karakterleri ile de merak konusu oldu. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu oyuncuları kim? Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu hangi ülkede, nerede çekildi? Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 5 arabaların markaları ne, gişe hasılatı, ne kadar izlendi, bütçesi ne, cast, kadın oyuncuları kim, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aranıyor. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 5 OYUNCULARI KİM? OYUNCU KADROSU VE CAST BİLGİLERİ

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi oyuncuları, oyuncu kadrosu, kadın oyuncuları, karakterleri ve cast bilgileri ortaya çıktı. Hızlı ve Öfkeli 5 oyuncuları arasında Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Gal Gadot, Matt Schulze, Sung Kang, Joaquim de Almeida, Michael Irby, Don Omar, Alimi Ballard ve Geoff Meed var. Hızlı ve Öfkeli 5 filmi yönetmeni ise Justin Lin’dir.

baş belası filmi nerede çekildi kaç yılında

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU KONUSU NE?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi konusu, Brian ve Mia Toretto, Dom’u özgürlüğüne kavuşturmasının ardından yetkilileri atlatmak için sınırı geçiyorlar ve Rio De Janeiro’da ortaya çıkıyorlar. Ekip, özgürlüğünü kazanmak için son bir iş daha almak zorunda kalıyor. Zorlu bir mücadele, kaçış ve çatışma ekibimizi bekliyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU NEREDE ÇEKİLDİ, HANGİ ÜLKEDE ÇEKİLDİ?

2011 yapımı olan Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi Rio de Janeiro şehrinde çekildi. Hızlı ve Öfkeli 5’in çekildiği ülke ise Brezilya’dır. Rio de Janeiro şehri Brezilya’nın ikinci en büyük kenti olarak biliniyor. Maracana Stadyumu ve Kurtarıcı İsa Heykeli Rio’da bulunuyor. Rio şehri ayrıca dünyaca ünlü bir karnavala da ev sahipliği yapıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 5 GİŞE HASILATI, NE KADAR İZLENDİ, BÜTÇESİ NE?

29 Nisan 2011’de vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi gişe hasılatı Türkiye’de 6 milyon TL, dünyada ise 626 milyon dolar olarak kayıtlara geçmiştir. 125 milyon dolar bütçesi olan filmi Türkiye’de 21 haftada 665.624 seyirci izlemiştir.

aşk şarkısı filmi nerede çekildi kaç yılında

HIZLI VE ÖFKELİ 5 ARABALARIN MARKALARI NE?

  • Chevrolet Corvette Grand Sport Sting Ray
  • Ford GT40
  • Pantera GTS
  • Acura NSX
  • Dodge Charger
  • Lexus LFA
  • Koenigsegg CCXR

HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi, 25 Şubat 2020 Salı günü Star TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Ünlü film serisinin beşinci filmi izleyici ile buluşacak.

sabahlar olmasın filmi nerede çekildi kaç yılında