Televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşan Hokkabaz filminin detayları araştırılmaya devam ediyor. Hokkabaz filmi nerede çekildi, Hokkabaz filmi hangi köyde çekildi Hokkabaz filmi oyuncuları kim, Hokkabaz filmi kaç yılında ne zaman çekildi? sorularının yanıtları merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz ve Ali Taner Baltacı’nın oturduğu filmin yapımcısı Necati Akpınar oldu.

Hokkabaz filminin başrollerinde İskender Tünaydın rolü ile Cem Yılmaz, Sait Tünaydın rolü ile Mazhar Alanson, Fatma Nur Gaye rolü ile Özlem Tekin ve Maradona Orhan Direk rolü ile Tuna Orhan yer alıyor. Filmin senaryosunu Cem Yılmaz yazdı. Ozan Çolakoğlu’nun müziklerini hazırladığı, Uğur İçbak’ın görüntü yönetmeni olduğu, Engin Öztürk’ün kurgusunu hazırladığı ve Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından çekilen film 119 dakika sürüyor.

Hokkabaz filmi vizyonda kaldığı süre boyunca 9 milyon doların üstünde hasılat elde etti. Hokkabaz filminde İskender ve yardımcısı Maradona’nın bir turneye çıkması ve bu turnede yaşadıkları komik ve dram yüklü maceralar ekrana taşınıyor.  Film ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Hokkabaz filminin çekildiği yer, nerede çekildi, çekildiği köy nerede, oyuncu kadrosu karakterleri, hikayesi ve film kaç yılında çekildi soruları taksimbet yanıt buldu.

Hokkabaz filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönettiği ve başrol oynadığı Hokkabaz filmi 2006 yılında çekildi. Film aynı yıl 15 Ocak 2006 tarihinde vizyona girdi ve sinemaseverler ile buluştu. 23 hafta boyunca sinemalarda izleyiciler ile buluşan yapım 1 milyon 710 bin 212 kişi tarafından beyazperdede izlendi ve 12 milyon 985 bin 183 TL gişe hasılatı kazandı.

Hokkabaz filmi nerede çekildi?

Hokkabaz filmi İstanbul ve Çanakkale şehirlerinde çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un Şişli, Sirkeci ve Üsküdar Salacak semtlerinde çekimler yapıldı. Ayrıca Çanakkale’nin farklı ilçe ve bölgelerinde de Hokkabaz filmi için çekim setleri kuruldu. Özellikle Gelibolu, Eceabat ve Alçıtepe bölgelerinde ve köylerinde çekimler taksimbet giriş yapıldı.

Hokkabaz filmi hangi köyde çekildi?

Hokkabaz filmi Çanakkale'nin Gelibolu, Eceabat ve Alçıtepe bölgelerinde bulunan köylerde çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü İstanbul'un farklı ilçe, semt ve mekanlarında yapılırken, bir bölümü ise Çanakkale'de yapılmıştır.

Hokkabaz filmi konusu ne?

İskender, çocukluğundan bu yana sihirli şeylere ilgi duyan biridir. Kendisinin ısrarla bir sihirbaz olduğunu iddia ediyor ancak yakın arkadaşı Maradona dışında hiç kimse ona inanmıyor ve küçümsüyor. Babası da İskender’i hiç takdir etmiyor. İskender daha sonra bir Anadolu turnesine çıkıyor ve yanına babasını da almak zorunda kalıyor. Başlarına birbirinden ilginç olaylar bu macerada geliyor.

Hokkabaz filmi oyuncuları kim?

  • Cem Yılmaz (İskender Tünaydın)
  • Mazhar Alanson (Sait Tünaydın)
  • Özlem Tekin (Fatma Nur Gaye Türksönmez)
  • Tuna Orhan (Maradona - Orhan Direk)
  • Tuncer Salman (Aslan Türksönmez)
  • Kemal İnci (Cemal Ağa)
  • Gürgen Öz (Erkut)
  • Caner Alkaya (Samidin)
  • Ayçe Abana (Nuran Denizgünü)
  • Bahtiyar Engin (Gazanfer Denizgünü)
  • Ozan Uygun (İskender 8 yaş)
  • Onuryay Evrentan (Sibel)
  • Suat Önen (Doktor)
  • Selim Erdoğan (Sabahattin)

Hokkabaz filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Gamze Demirbilek (Aynur), Sennur Kaya (Emine), Ali Sarıbaş (Mandacı Ali), Ezgi Mola (Hemşire), Metin Keçeci (Çoban), Can Yılmaz (Göz doktoru), Yağmur Akpınar (Yağmur Denizgünü) ve Bengisu Özkaya (Ece Denizgünü) rol alıyor.