İbo ile Güllüşah filmi bir kez daha televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin çekim yerlerini, oyuncu kadrosu ve karakterlerini, hikayesini, filmin ne zaman ve kaç yılında çekildiği ile hangi kanalda oynadığını merak eden izleyiciler, İbo ile Güllüşah filmi nerede çekildi, nerede çekilmiştir? İbo ile Güllüşah filmi oyuncuları kim? İbo ile Güllüşah filmi konusu ne? İbo ile Güllüşah filmi ne zaman, kaç yılında çekildi? İbo ile Güllüşah hangi kanalda oynuyor 2020? Sorularına yanıt aramaya başladı. Yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz’ın oturduğu, yapımcısı Selim Soydan olan ve senaryosunu Atıf Yılmaz ve İhsan Bilsev’in yazdığı, başrollerini Kemal Sunal ile Gülşah Soydan’ın paylaştığı İbo ile Güllüşah filmine dair detaylar ortaya çıktı.

İbo ile Güllüşah filmi

İBO İLE GÜLLÜŞAH FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ, NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

İbo ile Güllüşah filmi İstanbul’un farklı semtlerinde çekildi. Filmin giriş sahnelerinden birinde Kemal Sunal’ın eşeği ile boğaz köprüsünden geçtiği görülüyor. Filmin diğer sahnelerinde de İstanbul’un farklı bölgelerinde çekimler yapılmıştır.

İBO İLE GÜLLÜŞAH FİLMİ OYUNCULARI KİM?

İbo ile Güllüşah filmi oyuncuları ve karakterleri; Kemal Sunal – İbo, Gülşah Soydan – Güllüşah, Ayşen Gruda – Nazlı, Ali Şen - Kör Musa, Deniz Türkali - Güllüşah'ın Teyzesi, Bilge Zobu - Güllüşah'ın Babası, Celile Toyon - Güllüşah'ın Annesi, Muadelet Tibet - Hanife Teyze, İhsan Bilsev - Nazlı'nın Ağabeyi, Osman Alyanak – Sarhoş.

şendul şaban filmi nerede çekildi

İBO İLE GÜLLÜŞAH FİLMİ KONUSU NE?

İbo ile Güllüşah filmi konusu; başlık parasını bulamadığı için sevdiği kız olan Nazlı ile evlenemeyen fakir bir köylü olan İbo, İstanbul’a gidiyor ancak parayı denkleştiremiyor. Tesadüfen tanıştığı küçük bir kızla dostluğu bütün işleri karıştırıyor. Ailesinden ilgi görmek isteyen kız, İbo’ya kendisini fidye karşılığında kaçırmasını söylüyor.

İBO İLE GÜLLÜŞAH FİLMİ NE ZAMAN, KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

İbo ile Güllüşah filmi 1977 yılında çekildi. Sevilen komedi filmini ünlü yönetmen Atıf Yılmaz yönetiyor.

sosyete şaban filmi nerede çekildi ne zaman

İBO İLE GÜLLÜŞAH FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR 2020?

İbo ile Güllüşah filmi Show TV kanalında oynuyor. Filmin başlama saati ise 21.45 olarak kanalın sayfasından duyuruldu.

hababam sınıfı müzesi nerede