İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu ve Star TV’de her hafta müzik severler ile buluşan İbo Show, bu hafta yayınlanmıyor. İbo Show bu hafta neden yok, bu akşam var mı, İbo Show bugün yok mu, yeni bölüm ne zaman? Sorularının yanıtı araştırılıyor. İbo Show bitti mi, final mi yaptı, yeni bölümü haftaya yayınlanacak mı sorularının yanıtları ortaya çıktı. Programın yerine bu akşam başrolde Tom Cruise’un rol aldığı Görevimiz Tehlike Yansımalar filmi ekranlara gelecek. İbo Show’un yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Programın haftaya ekranlara gelip gelmeyeceği konusunda bir kesinlik yok ancak bugün Kadir Gecesi olduğundan dolayı programa ara verildiği konuşuluyor.

İbrahim Tatlıses’in 1993 yılından günümüze devam ettirdiği İbo Show programı eğlence, müzik ve talk Show formatları ile ekranlara geliyor. Poll Production tarafından yapılan program, Star TV’de her hafta Cumartesi günü yayınlanıyor. Program ilk olarak Kanal 6’da 1993 yılından 1994 yılına kadar yayınlandı. Daha sonra ise ATV, Show TV, Beyaz TV ve Star TV kanallarında izleyici ile buluştu.

İbo Show programında her hafta çeşitli sanatçılar, oyuncular, şarkıcılar ve televizyon dünyasından isimler İbrahim Tatlıses’in konuğu oluyor. Sanatçı ve şarkıcıların eserlerini seslendirdiği programda, İbrahim Tatlıses de eski ve yeni eserlerini izleyiciler ile paylaşıyor. Programda ayrıca müzik aralarında Tatlıses ve konukları sohbet ediyor.

volkan konak aslen nereli, boyu kaç

İbo Show bu akşam var mı, bugün yok mu?

İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp ekranlara taşıdığı ve sunduğu İbo Show bu akşam yok. Program bugün yayınlanmayacak. Onun yerine dünyaca ünlü bir seri filmi olan Görevimiz Tehlike: Yansımalar ekranlarda yerini alacak.

İbo Show bu hafta neden yok?

İbo Show programı bu hafta Kadir Gecesi olduğundan dolayı yok. Programın Kadir Gecesi’nden dolayı ara verdiği ve haftaya kaldığı yerden devam edeceği konuşuluyor.

İbo Show yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İbo Show programı yeni bölüm haftaya Cumartesi günü yayınlanacak. Programın tanıtım videosu henüz yayınlanmadı ancak sadece bu hafta ara verdiği biliniyor.

serdar ortaç hastalığı nedir