Sanatçı İbrahim Tatlıses Star TV ekranlarında her Cumartesi yayınlanan İbo Show programı ile yeniden ekranlara dönmüştü. İbo Show kaldığı yerden devam ediyor. İbrahim Tatlıses’in yaşadığı saldırı ile ilgili detayları merak eden izleyiciler, İbrahim Tatlıses hangi yılda vuruldu, hangi tarihte kaç yılında vuruldu? Sorularının cevabını araştırıyor. Saldırıyı azmettiren isim olarak yakalanan ve cezaevine konulan Abdullah Uçmak hakkında da detaylar araştırılmaya devam ediyor.

Star TV kanalında Cumartesi akşamları yayınlanan ve her hafta ünlü sanatçıların konuk edildiği İbo Show programını sunan İbrahim Tatlıses, söylediği şarkılar ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Güçlü sesi ile her hafta ekranlarda yer alan İbrahim Tatlıses’in vurulmasına shotbet ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor.

İbrahim Tatlıses hangi yılda vuruldu, hangi tarihte?

Sanatçı İbrahim Tatlıses 14 Mart 2011 tarihinde vuruldu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programının çıkışında, Maslak’ta uzun namlulu silahlarla kendisine ateş açıldı ve başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses 28 Mart 2011 tarihine kadar yoğun bakımda kaldı. Bu tarihten itibaren ise hayati tehlikeyi atlatarak tedavisine devam edildi.

İbrahim Tatlıses kaç yılında vuruldu?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 2011 yılında vuruldu. 14 Mart gecesi saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses Acıbadem Maslak Hastanesi’nde uzun süre tedavi gördü. 6 Nisan 2011 tarihinden itibaren tedavisine Almanya’da devam edildi. Sonraki yıllarda ise Amerika’da tıbbi beyin ameliyatına girdi.

İbrahim Tatlıses ve Abdullah Uçmak husumeti nedir?

İbrahim Tatlıses ve Abdullah Uçmak husumetinin uzun yıllara dayandığı basına yansıdı. İbrahim Tatlıses suikastını azmettirdiği iddia edilen Abdullah Uçmak yakalandı ve 36 yıl 6 ay ceza aldı. Tetiği çeken Ersin Altun ise 30 yıl ceza aldı. Abdullah Uçmak’ın yıllar önce de İbrahim Tatlıses’e saldırıda bulunduğu iddiası ile gözaltına alındığı biliniyor. İbrahim Tatlıses’in oğlunun ve arkadaşlarının Abdullah Uçmak’ın 2 adamını öldürdüğü, husumetin de böyle başladığı iddia ediliyor.