İbo Show programı ile yıllar sonra yeniden televizyon ekranlarına dönen ve her hafta izlenme rekorları kıran İbo Show programına imza atan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in hangi tarihte, hangi yıl kim tarafından vurulduğu araştırılmaya devam ediyor. İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu kaç yılında, İbrahim Tatlıses neden vuruldu kim tarafından sorularının yanıtları merak ediliyor. 1 Ocak 1952 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen ünlü sanatçı, benzersiz sesi ve yorumu ile yıllarca en dikkat çeken sanatçılar arasında yer aldı.

Yaptığı evlilikler, çocukları, sevgilileri, kavgaları ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, yaşadığı bir saldırı neticesinde ölümle yüz yüze geldi. Uzun yıllar tedavi gören ve eski sağlığına kavuşmaya çalışan İbrahim Tatlıses, her hafta ünlü isimleri ağırladığı İbo Show ile yeniden ekranlara döndü. İbrahim Tatlıses’in vurulması ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu kaç yılında?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Beyaz TV’de yayınlanan İbo Show programı çıkışında 2011 yılında vuruldu. 14 Mart 2011 tarihinde gece yarısı uzun namlulu silahlarla saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Yaralanmasının ilk saatlerinde hayati tehlikeyi atlatamayan, 6 saat süren ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine bağlanan sanatçı, 2 hafta boyunca Acıbadem Maslak Hastanesi’nde yoğun bakımda kalmıştır. 28 mart 2011 tarihinde ise yoğun bakımdan çıkarılmıştır ve hayati tehlikeyi atlatmıştır.

İbrahim Tatlıses neden vuruldu kim tarafından?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Abdullah Uçmak adlı şahsın talimatı ile tetikçi Ersin Altun tarafından vuruldu. Saldırı talimatının terör örgütü PKK adına verildiğine dair iddialar gündeme geldi ancak bu yönde bir kanıta ulaşılmadı. Saldırıda Tatlıses’in asistanı olan Damla Buket Çakıcı da yaralandı. Suikastın bir numaralı zanlısı olan Abdullah Uçmak yakalanarak adalete teslim edildi. Abdullah Uçmak 36 yıl 6 ay, tetikçi Ersin Altın 30 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv