Televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan İftarlık Gazoz filminin yayın ve çekim detayları merak ediliyor. İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi, İftarlık Gazoz filmi hangi şehirde çekildi, İftarlık Gazoz filmi oyuncu kadrosu Yaşlı Teyze Adem kim, İftarlık Gazoz filmi hangi kanalda oynuyor, İftarlık Gazoz filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Başrolde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlak’ın rol aldığı film, bir dava konusu ile de gündeme gelmişti. Cem Yılmaz’ın hayat verdiği Cibar Kemal Usta karakterinin babasını anlattığını dile getiren Yusuf Kanat adlı vatandaş, babasının filmdeki hikayesinin gerçek olmadığını, babasının kötü bir karakter şeklinde gösterildiğini iddia etmiş ve mahkemenin yolunu tutmuştu. Filmin gösteriminin tedbiren durdurulması istenmiş ve 150 bin lira manevi tazminat talep etmişti. Ancak yerel mahkeme iddiaların yetersiz olduğunu söylemiş ve davayı kapatmıştı.

İftarlık Gazoz filmi Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödüllerinden de boş dönmemişti. Cem Yılmaz, Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülünü almış, çocuk yetenek Berat Efe Parlak ise Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülünün sahibi olmuştu. Filmin yönetmeni Yüksel Aksu ve yapımcısı Elif Dağdeviren ile Muzaffer Yıldırım’dır. Komedi ve dram türleri ile ekranlara gelen film vizyonda kaldığı süre boyunca 1.031.094 tarafından sinemalarda izlenmiş ve 12.319.801 TL toplam gişe hasılatı elde etmiştir. İftarlık Gazoz filminin çekildiği yer, çekim yeri, hangi şehirde çekildi, oyuncuları isimleri Yaşlı Teyze, Adem kim, ne zaman çekildi, hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları haberimizde 18bet yer alıyor.

Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncuları Zeynep kim? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncuları Zeynep kim?

İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi?

2016 yılında çekilen ve aynı yıl sinemalarda gösterime giren İftarlık Gazoz filmi Ege Bölgesinde bulunan Muğla'da çekildi. Filmin çekimleri için Muğla’nın Ortaca, Ula ve Menteşe ilçelerinde çekim setleri kurulmuştur. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Menteşe'de yapılmıştır. Ayrıca plaj sahneleri için İztuzu Plajı’nda da çekimler yapılmıştır.

Kutsal Damacana filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Kutsal Damacana filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu

İftarlık Gazoz filmi hangi şehirde çekildi?

İftarlık Gazoz filmi Muğla şehrinde çekildi. Muğla'ya bağlı Menteşe, Ortaca ve Ula ilçelerinde çekimler yapıldı. Çekimlerin bir kısmı için İztuzu Plajı'nda çekim setleri kuruldu.

Cici Babam filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri Cici Babam filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri

İftarlık Gazoz filmi hangi kanalda oynuyor?

İftarlık Gazoz filmi Star TV kanalında oynuyor. Film 22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'de ve film bittikten hemen sonra tekrar 22:30'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. Film 1 saat 55 dakika 18bet giriş sürüyor.

Düğün Dernek filmi nerede çekildi ne zaman çekildi gişe hasılatı rakamları oyuncuları isimleri Düğün Dernek filmi nerede çekildi ne zaman çekildi gişe hasılatı rakamları oyuncuları isimleri

İftarlık Gazoz filmi oyuncu kadrosu Yaşlı Teyze ve Adem kim?

  • Cem Yılmaz - Cibar Kemal
  • Berat Efe Parlar - Adem
  • Okan Avcı - Yörük Osman
  • Yılmaz Bayraktar - Hasan
  • Greta Fusco - Berna
  • Ümmü Putgül - Gülizar
  • Yasemin Sannino - Müzik öğretmeni

Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi göl nerede hangi kanalda ne zaman çekildi oyuncuları Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi göl nerede hangi kanalda ne zaman çekildi oyuncuları