TV ekranlarında sinemaseverler ile buluşan İftarlık Gazoz filminin çekim ve yayın detayları araştırılmaya devam ediyor. İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi, İftarlık Gazoz filmi hangi köyde çekildi, İftarlık Gazoz filmi oyuncuları kim, İftarlık Gazoz filmi ne zaman kaç yılında çekildi? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Yapımcısı Elif Dağdeviren ve Muzaffer Yıldırım olan, yönetmen koltuğunda filmin aynı zamanda senaryosunu da yazan Yüksel Aksu’nun olduğu yapımın başrollerini Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar paylaşıyor.

İftarlık Gazoz filminin müziklerini Evanthia Reboutsika hazırladı ve görüntü yönetmenliği Mirsat Herovic yaptı. Komedi ve dram türünde ekranlara gelen film vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 31 bin 94 kişi tarafından izlendi ve toplam 12 milyon 319 bin 801 TL gişe hasılatı elde etti.

115 dakika süren filmin hikayesi 70’li yılların başlarında bir Ege kasabasında geçiyor. Adem’in ve Gazozcu Cibar Kemal Usta’nın öyküsü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Filmin başrolünde yer alan Cem Yılmaz, 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri’nde en başarılı erkek oyuncu ödülünü almıştır. Filmin bir diğer başrolü Berat Efe Parlak ise umut veren oyuncu ödülünü grbets kazanmıştır. İftarlık Gazoz filminin hikayesi neyi anlatıyor, film hangi şehirde çekilmiştir, oyuncu kadrosu kimler var ve hangi yıl çekildi sorularının yanıtları ortaya çıktı.

İftarlık Gazoz filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

İftarlık Gazoz filmi 2016 yılında çekildi. Film 29 Ocak 2016 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. Filmin galası ise 28 Ocak’ta Kanyon AVM’de yapılmıştır. 5 hafta boyunca 307 farklı sinema salonunda izleyiciler ile buluşan film önemli bir gişe başarısı grbets giriş elde etmiştir.

İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi?

TV ekranlarında yayınlanan İftarlık Gazoz filmi Muğla’nın Menteşe, Ula ve Ortaca ilçelerinde çekildi. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Menteşe ilçesinde yapılmıştır. Ayrıca plaj sahneleri için ise İztuzu Plajı’nda çekim setleri kurulmuştur.

İftarlık Gazoz filmi hangi köyde çekildi?

Komedi ve dram türleri ile izleyicilerle buluşan İftarlık Gazoz filmi Menteşe’nin ve Ula’nın köylerinde çekildi. Filmin bazı sahneleri ise Ortaca’da gerçekleşti. Filmin tamamı Ege Bölgesi’nde çekilmiştir.

İftarlık Gazoz filmi oyuncuları kim?

  • Cem Yılmaz - Cibar Kemal
  • Berat Efe Parlar - Adem
  • Okan Avcı - Yörük Osman
  • Yılmaz Bayraktar - Hasan
  • Greta Fusco - Berna
  • Ümmü Putgül - Gülizar
  • Yasemin Sannino - Müzik öğretmeni