İkimizin Yerine 553. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 13 Mart 2020 fragmanı dizi severler ile buluştu. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Önümüzdeki hafta sonu final yapacak olan İkimizin Yerine’nin son bölüm fragmanı çok konuşulacak. Kriş’in zor bir karar vereceği yeni bölüm merakla beklenmeye devam ediyor. İkimizin Yerine dizisi fragman detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 13 MART FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 13 Mart 2020 fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Kriş’in teyzesi Nandini’ye çok zor anlar yaşatacak. Karısının üzüldüğünü gören Kriş onu korumak isteyecek ancak bunda başarılı olamayacak. Teyzesi Triveni, Nandini’nin uğursuz olduğunu söyleyecek ve Nandini ise bu sözlere çok üzülecek.

İKİMİZİN YERİNE 553. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

İkimizin Yerine dizisi 553. Bölüm fragmanı yayına girdi. İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Yamuna, kızı için çok endişelenecek ve Kriş’ten bu duruma bir çare bulmasını isteyecek. Nandini, Triveni’nin uygulamak istediği batıl inançlara karşı çıkacak. Kriş karısına hak verse de teyzesine karşı koyamadığı için arada kalacak. Kriş’in Nandini’yi mi yoksa teyzesini mi tercih edeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

İKİMİZİN YERİNE HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

İkimizin Yerine dizisi her gün yayınlanıyor. Kanal 7 ekranlarının çok izlenen Hint dizilerinden olan İkimizin Yerine 13 Mart 2020 Cuma günü saat 16.10’da başlayacak.