İkimizin Yerine dizisi final bölümü 22 Mart 2020 Pazar günü yayınlanacak. İkimizin Yerine 22 Mart fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 562. Bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan ve İkimizin Yerine son yeni bölüm fragmanı hakkında detayları öğrenmek isteyen dizi severler için müjdeli haber geldi. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisinin final bölümü 22 Mart Pazar günü yayında olacak. Orijinal adı Balika Vadhu olan Hindistan yapımı dizinin son bölümü Kanal 7 izleyicisi ile buluşacak. Son bölümde neler olacağı ve dizinin final bölümüne dair detaylar ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 22 MART FRAGMANI – 562. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 562. Bölüm fragmanı olan 22 Mart fragmanı yayına girdi. Dizinin final bölümünde Kriş ile Nandini’nin arası düzelmek üzere iken Kundan bu duruma müsaade etmemek için elinden geleni yapacak. Kundan, Nandini’nin aile içinde küçük düşmesi için suyuna ilaç atacak. Nandini ise ilacın etkisi ile kendinden geçecek ve kayınvalidesinden azar işitecek.

İKİMİZİN YERİNE YENİ SON BÖLÜM FRAGMANI – FİNAL BÖLÜMÜ

İkimizin Yerine dizisi final bölümü fragmanı olan yeni son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Sevilen Kanal 7 dizisinin son bölümünde Kundan, ölmüş ailesi için saygı töreni düzenleyecek. Nandini ise Akira ile Harki’nin fotoğraflarını görerek şok olacak. Nandini’nin final bölümünde ne yapacağı Pazar günü yayınlanacak final bölümü ile ortaya çıkacak.