İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan 24 Ocak fragmanı ve özeti yayınlandı. İkimizin Yerine dizisi fanları, İkimizin Yerine 504. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti neler oldu? İkimizin Yerine yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ekranların sevilen Hint dizisinin son bölüm fragmanına ve yayın günü detaylarına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE 24 OCAK FRAGMANI (504. BÖLÜM) YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi 24 Ocak fragmanı yayınlandı. Her gün yayınlanan Hint dizisinin son bölüm fragmanında Kundan Anandi’den korkup ahıra saklanıyor. Oğlunun ve kocasının başına gelenlerden Kamli’yi sorumlu tutan Harki’nin ona zarar verip vermeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ NELER OLDU?

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde Magla Nandini ile ortalıktan kaybolacak ve Harki Kundan’a ne diyeceğini bilemeyecek. Diğer taraftan Magla ise Kamli’ye Nandini hakkındaki gerçekleri nihayet anlatacak. Kundan Anandi’den kendisinden şikayetçi olacağını düşünerek ahıra saklanacak. Daha sonra ise gizlice annesinin yanına gidecek.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm 24 Ocak 2020 Cuma günü, Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Dizinin 504. Bölümü ekranlarda olacak. Çocuk yaşta evlendirilen bir kızın dramının anlatıldığı dizinin yeni bölümünde Harki Kamli’ye saldıracak ve Kamli annesinin gazabından kurtulmaya çalışacak. Saat 16.10’da başlayacak dizi her gün yayınlanıyor.