İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine 27 Şubat fragmanı olan 538. Bölüm fragmanı ve özetini merak eden izleyiciler, sevilen hint dizisinin son bölüm fragman detaylarını araştırmaya başladı. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin yeni bölümü 27 Şubat 2020’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

İKİMİZİN YERİNE 27 ŞUBAT FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 27 Şubat fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Nandini bir anda rahatsızlanacak ve hastaneye kaldırılacak. Ganga ise Nandini’nin nöbet geçirdiğini görüp müdahale edecek. Jagdish Ganga’nın yanına gelecek ve hastanede salgın halini alan bir hastalık olduğunu söyleyecek.

İKİMİZİN YERİNE 538. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 538. Bölüm fragmanı detayları ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde hastanedeki salgını araştırmaya gelen memurlar, hastanede tarihi geçmiş ilaçlar ve hayvanlar için hazırlanmış serumlar bulacak. Hasta yakınları ise Jagdish’e büyük tepki gösterecek.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN OYNUYOR?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm 27 Şubat 2020 Perşembe günü oynuyor. Sevilen Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında, saat 16.10’da başlıyor.