İkimizin Yerine dizisi yarınki bölüm fragmanı ortaya çıktı. İkimizin Yerine dizisi 543. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Bu ayın sonunda final yapacak olan dizinin fragman ayrıntılarını merak eden izleyiciler, İkimizin Yerine 3 Mart fragmanı ve özeti yayında mı? İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesinin yakından takip ettiği Hint dizisinin son bölümü merakla bekleniyor. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ve detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 3 MART FRAGMANI 2020

İkimizin Yerine 3 Mart fragmanı 2020 dizinin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. 22 Mart Pazar günü final yapması beklenen dizinin son bölüm tanıtımı izleyicinin karşısına çıktı. İkimizin Yerine yarınki fragmanı yine çok konuşulacak.

İKİMİZİN YERİNE 543. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 543. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Her gün Kanal 7 ekranlarında, saat 16.10’da yayınlanan ve finale doğru ilerleyen dizi, Hindistan’da Balika Vadhu adıyla yıllarca yayınlanmıştı. Oyuncu kadrosunda Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas gibi popüler isimlerin yer aldığı İkimizin Yerine yeni bölümü ile ekranlara gelecek.