İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 544. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. İkimizin Yerine 4 Mart fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan ve önemli izlenme rakamlarına ulaşan dizi aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine de sahip. Orijinal adı Balika Vadhu olan dizi, çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı drama odaklanıyor. İzleyici duygulandıran dram dolu sahnelerin yer aldığı İkimizin Yerine dizisinde romantik sahneler de bulunuyor. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ve özet detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 4 MART FRAGMANI – 544. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 4 Mart fragmanı olan 544. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Oyuncuları arasında Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas gibi Hindistan’da popüler isimlerin yer aldığı televizyon yapımı, kendi ülkesinde 8 yıl boyunca izleyici ile buluşmuştu. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen dizi her gün dizi severler ile buluşuyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 544. Bölümü 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.