İkimizin Yerine dizisi 495. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında olan İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanına ve yayın gününe dair ayrıntılar merak ediliyor. İkimizin Yerine 495. Bölüm fragmanı olan 15 Ocak fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti ne anlatıyor? İkimizin Yerine dizisi hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Soruları yanıt arıyor. İkimizin Yerine dizisine dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI (15 OCAK FRAGMANI) YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 15 Ocak 2020 Çarşamba fragmanı yayında. Sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Oyuncu kadrosunda Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas olan İkimizin Yerine dizisi son bölüm dizi severler ile buluşacak.

İKİMİZİN YERİNE DİZİSİ 495. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 495. Bölüm fragmanı ve özeti bugün akşam saatlerinde yayınlandı. Orijinal adı Balika Vadhu olan Hint dizisinde, çocuk yaşta evlenen bir kızın dramı anlatılıyor.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm 15 Ocak 2020 Çarşamba günü, Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Dizinin yeni bölümü yarın ekranlara gelecek.