İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine 5 Mart fragmanı olan 545. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Nandini’nin Premal’ı ikna etmeye çalışacağı yeni bölüm Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşacak. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ve özeti detayları ortaya çıktı. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın dramının anlatıldığı dizi 22 Mart 2020 tarihinde final yapacak. Son bölümleri yayınlanan dizinin 545. Bölümü fragman detayları belli oldu.

İKİMİZİN YERİNE 5 MART FRAGMANI YAYINDA

İkimizin Yerine dizisi 5 Mart fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Nandini, üvey kardeşi Suda’nın iptal olan düğününün yeniden yapılması için yeni yollar deneyecek. Suda kendine zarar vermek isteyecek ancak Nandini bunu görerek engel olacak. Üvey kardeşi için çok üzülen Nandini, düğünün yapılması için harekete geçecek.

İKİMİZİN YERİNE 545. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine 545. Bölüm fragmanı ve özeti dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak yeni bölüm özeti ortaya çıktı. Nandini, Suda’nın hamile olduğunu öğrenecek ve Suda’nın eski nişanlısı Premal ile görüşmesi gerektiğini düşünecek. Premal ise ailesinin baskılarıyla başka bir kızla evlenmek için hazırlıklara başlayacak. Nandini, Premal ile buluşup Suda’nın hamile olduğunu söyleyecek. Yeni bölüm 5 Mart Perşembe günü saat 16.10’da izleyici ile buluşacak.