Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Hint dizisi İkimizin Yerine tüm heyecanıyla devam ediyor. İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünü ve son bölüm fragmanını bekleyen dizi severler, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine 511. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? İkimizin Yerine dizisi hangi günler yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Bir çocuk gelinin dramının anlatıldığı dizinin yayın günü ve merak edilen fragman detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE 511. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 511. Bölüm fragmanı ve özeti yayında. Geçtiğimiz dakikalarda İkimizin Yerine dizisinin yayınlandığı Kanal 7 ekranlarının sosyal medya sayfalarından paylaşılan yeni bölüm tanıtım fragmanına içerikte yer veriyoruz. Her gün saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında başlayan ve orijinal adı Balika Vadhu olan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncuları arasında Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal gibi isimler olan İkimizin Yerine dizisi drama ve romantik türleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.