Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan İkimizin Yerine dizisi heyecanı devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesi olan Hint dizisinin son bölüm yayın ayrıntıları ve bölüm özetini öğrenmek isteyen dizi severler, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 517. Bölüm fragmanı ve özeti neler oldu? Sorularına yanıt arıyor. İkimizin Yerine dizisi hangi günler oynuyor ve son bölüm fragmanı detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severlerin büyük bir heyecanla beklediği İkimizin Yerine son bölüm fragmanı dizinin yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. İkimizin Yerine dizisi 517. Bölümü ile ekranlarda olacak.

İKİMİZİN YERİNE 517. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine 517. Bölüm fragmanı ve özeti paylaşıldı. Orijinal adı Balika Vadhu olan ve oyuncuları arasında Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Smita Bansal gibi isimlerin yer aldığı yapım yarın kaldığı yerden devam edecek.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm 6 Şubat 2020 Perşembe günü, Kanal 7 kanalında, saat 16.10’da yayınlanacak.