İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi, son bölüm fragman ve yayın detayları ile merak ediliyor. Nandini, Magla, Anandi ve Jagdish karakterlerinin hikayesinin anlatıldığı diziyle ilgili, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 529. Bölüm fragmanı ve özeti ne oldu? Soruları ile İkimizin Yerine 18 Şubat 2020 Salı bölümü detaylarını aratan izleyicilere cevap geldi. Çocuk gelin dramına mercek tutan Hint dizisinin fragman detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 529. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ (18 ŞUBAT 2020)

İkimizin Yerine 529. Bölüm fragmanı ve özeti ortaya çıktı. 18 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak yeni bölümde Nandini’nin başı derde girecek. Yeni bölümde Nandini, Magla’yı bulmak için evden kaçacak. Yolda tanıştığı bir kızın başının dertte olduğunu düşünerek kıza yardım etmek isteyecek ancak belaya bulaşacak.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Nandini evden kaçtıktan sonra Anandi onun yatağında olmadığını fark edecek ve her yerde onu arayacak. Ananadi, Jagdish ile birlikte otogara gidecek ve Nandini’nin daha önce indiğini öğrenip gözyaşlarına hakim olamayacak.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İkimizin Yerine’nin son bölümü 18 Şubat Salı günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Son bölüm fragmanı yayınlanan İkimizin Yerine dizisinde, küçük kızı kurtarmaya çalışan Nandini’nin bulaşacağı bela anlatılacak.