Bu hafta sonu final yapması beklenen, Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ile olay oldu. İkimizin Yerine 21 Mart fragmanı olan 561. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip dizisinin son bölümünde Sudha, kendisine söylenenler karşısında şok olacak. Her gün saat 16.10’da yayınlanan ve orijinal adı Balika Vadhu olan dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 21 MART FRAGMANI – 561. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 21 Mart fragmanı olan İkimizin Yerine 561. Bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas olan popüler dizinin yönetmen koltuğunda ise Sidharth Sengupta ve Pradeep Yadav oturuyor. Küçük yaşta zorla evlendirilen bir kızın dramının anlatıldığı yapımın 2 gün sonra final yapması bekleniyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Önceki yıllarda Türkiye’de uyarlaması yayınlanan ve Hindistan’da yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizi Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Anandi ve Jagdish’in hikayesi ile başlayan, Nandini’nin yaşamına odaklanan yapımda son bölümler yayınlanıyor.