Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan İkimizin Yerine dizisi finale yaklaşıyor. Hindistan’da 20’şer dakikalık bölümleri ile 2245 bölüm yayınlanan, Türkiye’de ise 4 bölüm birleştirilerek ekranlara gelen dizinin kaç bölüm yayınlanacağı ortaya çıktı. İkimizin Yerine ne zaman final olacak ve bitecek? İkimizin Yerine final tarihi ne zaman olacak? Soruları yanıt buldu. Sevilen Hint dizisine dair final detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE NE ZAMAN FİNAL OLACAK?

İkimizin Yerine dizisi 561. Ya da 562. Bölümü ile final olacak. Bu hesaba göre, İkimizin Yerine dizisi 2020 Mart ayının sonlarında final yapacak. Orijinal adı Balika Vadhu olan dizi Kanal 7 ekranlarında 9 Eylül 2018’den bu yana her gün ekranlara geliyor. Uzun soluklu dizinin kadın başrol oyuncusunun dizi bitmeden gerçekten öldüğünü de belirtelim.

İKİMİZİN YERİNE FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

İkimizin Yerine dizisi final tarihi 22 Mart 2020 olabilir. Dizinin Mart ayının sonlarında final yapması bekleniyor. Hindistan’da 2008 ile 2016 tarihleri arasında, yani 8 yıl yayınlanan dizi, çocuk gelinlerin dramını anlatıyor.