İkimizin Yerine dizisi 492. Bölümü ile yayınına devam ediyor. 11 Ocak’ta 491. Bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümüne dair fragman ve özet detayları ile yayın gününe dair ayrıntılar merak ediliyor. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan 12 Ocak fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine dizisi 492. Bölüm özeti nasıl olacak? İkimizin Yerine dizisi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Soruları yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas’ın yer aldığı dizinin yayın notları haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI (12 OCAK FRGAMANI) YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 12 Ocak fragmanı geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın hayatına ve dramına odaklanan İkimizin Yerine dizisi Kanal 7’nin uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE 492. BÖLÜM ÖZETİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

İkimizin Yerine 492. Bölüm özeti ve dizinin yeni bölümü 13 Ocak 2020 Pazar günü, saat 16.10’da seyirciyle buluşacak. Kanal 7 ekranlarında son bölümü yayınlanacak dizinin özet tanıtımı için fragmanı izleyebilirsiniz.