İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine dizisi 497. Bölüm fragmanı olan 17 Ocak fragmanı, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisinin hayranlarının beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünü ve yayın gününü merak eden izleyiciler, İkimizin Yerine dizisi hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı ve özeti ne anlatıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Diziyle ilgili merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI (17 OCAK FRAGMANI) YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 17 Ocak fragmanı bugün akşam saatlerinde yayınlandı. Sevilen Hint dizisinin 497. Bölümü yarın akşam (Cuma günü) ekranlara gelecek.

İKİMİZİN YERİNE 497. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 497. Bölüm fragmanı ve özetinde yine merak edilen birçok sorunun cevabı alınacak. Çocuk yaşta evlendirilen bir kızın dramının anlatıldığı Hint dizisinin son bölümü yarın akşam yayınlanacak.

İKİMİZİN YERİNE HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

İkimizin Yerine dizisi 17 Ocak 2020 Cuma günü, Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.