İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 506. Bölüm fragmanı az önce yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Hint dizisinin son bölüm fragmanı ve özeti ile yayın ayrıntıları merak edilmeye devam ediyor. İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan 506. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularına yanıt aranıyor. İkimizin Yerine yayın günü ve ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti bugün akşam saatlerinde yayınlandı. Sevilen dizinin 505. Bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı ve özeti dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı ve kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. Ülkemizde yayınlanan Hint dizileri arasında en çok izlenen yapım olan İkimizin Yerine dizisi uzun zamandır yayınlanmaya devam ediyor.

İKİMİZİN YERİNE 506. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 506. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Nandini’nin üvey annesi ve gerçek annesi karşı karşıya gelecek ve Nandini’nin gerçek annesi üvey annesine tokat atacak.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm olan 506. Bölüm 26 Ocak 2020 Pazar günü, Kanal 7 kanalında ekranlara gelecek. Sevilen Hint dizisi saat 16.10’da başlayacak.