İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 508. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisinin son bölüm fragmanı ve yayın günü notları merak ediliyor. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? İkimizin Yerine dizisi 508. Bölüm fragmanı neler oldu? İkimizin Yerine son bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aranıyor. Diziyle ilgili fragman ve yayın notları haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından her gün paylaşılan İkimizin Yerine son bölüm fragmanı, Hint dizisini takip edenlerin beğenisine sunuluyor.

İKİMİZİN YERİNE 508. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 508. Bölüm fragmanı ve özeti ortaya çıktı. Oyuncuları arasında Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas olan dizinin son bölüm özeti sitemizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

İkimizin Yerine yeni bölüm yarın akşam (28 Ocak Salı günü) yayınlanacak. Sevilen dizi saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.