Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ile olay oldu. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ve özetini araştıran dizi severler, İkimizin Yerine 532. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? İkimizin Yerine 21 Şubat fragmanı ne oldu? Sorularına cevap aramaya başladı. Her gün yayınlanan ve Mart ayında final yapacak olan İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 532. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 532. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Çocukken evlendirilen bir kızın dramına ve çocuk gelin olayına dikkat çekilen dizinin orijinal adı Balika Vadhu. Türkçeye İkimizin Yerine olarak çevrilen ve Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizinin 532. Bölümü 21 Şubat Cuma günü saat 16.10’da ekranlara gelecek.

İKİMİZİN YERİNE 21 ŞUBAT FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 21 Şubat fragmanı ve özeti dizi severler ile buluştu. Dizinin hikayesi, aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran masum bir sevgi ile başlıyor. Anandi ve Jagdish arasında yaşanan evlilik sonrasına ve değişen hayatlara odaklanan dizi, ülkemizde önemli bir hayran kitlesine sahip.