İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. İkimizin Yerine 28 Şubat fragmanı ve özeti detaylarını merak eden dizi severler, Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisi hakkında araştırma yapıyor. İkimizin Yerine 539. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? Sorusuna yanıt aranıyor. Önümüzdeki ayın sonlarına doğru final yapacak olan İkimizin Yerine yarınki fragmanı ve detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 539. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan 539. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Yeni bölümde de izleyici bir çok sürpriz bekliyor. Çocuk yaşta evlendirilen bir kızın dramının anlatıldığı dizi her gün Kanal 7 ekranlarında, saat 16.10’da dizi severler ile buluşuyor. Orijinal adı Balika Vadhu olan dizinin 22 Mart 2020’de final yapması bekleniyor.

İKİMİZİN YERİNE 28 ŞUBAT FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine 28 Şubat fragmanı ve özeti yayınlandı. Anandi, Jagdish, Nandini, Magla ve Akira karakterlerinin çevresinde gelişen olayların anlatıldığı yapım, geniş oyuncu kadrosu ve dramı ile ilgi çekiyor. İkimizin Yerine dizisi yarınki fragmanı izleyicinin ilgisine sunuldu.