Türkiye’de uzun zamandır yayınlanan Hint dizileri arasında yer alan İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ve yayın detaylarını merak eden izleyiciler, İkimizin Yerine 519. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı neler oldu? İkimizin Yerine hangi günler, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin merak edilen yayın ve fragman ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE 519. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 519. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen Hint dizisinin yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfasından paylaşılan fragmanda, yeni bölümde önemli gelişmelerin olacağı görülüyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği yeni bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Smita Bansal gibi isimlerin olduğu televizyon yapımı son bölümü ile yarın ekranlarda olacak.

İKİMİZİN YERİNE HANGİ GÜNLER, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

İkimizin Yerine dizisi hafta içi her gün, Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen dizi saat 16.10’da başlıyor.