Kanal 7 ekranlarından izleyici ile her gün buluşan Hint dizisi İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ile gündem oldu. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı olan 531. Bölüm fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 20 Şubat fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt geldi. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın dramını konu alan, orijinal adı Balika Vadhu olan İkimizin Yerine dizisi oyuncuları arasında Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas var. Diziye dair fragman detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 531. BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 531. Bölüm fragmanı yayınlandı. Drama ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde Magla Nandini’yi alıp Kamli’nin yanına dönecek. Kamli’ye Anandi ve ailesinin kötü insanlar olduğunu söyleyen Magla’nın amacı Nandini’yi kendi saflarına çekmek olacak.

İKİMİZİN YERİNE 20 ŞUBAT FRAGMANI (SON BÖLÜM) NE OLDU?

İkimizin Yerine 20 Şubat 2020 fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Magla’ya giden Nandini Anandi’yi özleyecek ve onu arayacak. Görüşmeyi duyan Magla ise öfkelenip telefonu kapatacak. Harki ve Kundan ise Nandini’ye kötü davranacak. Dizinin yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da başlayacak.