İkimizin Yerine dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Mart ayının sonlarında final yapacak olan dizinin fragman detaylarını araştıran izleyiciler, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 536. Bölüm fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 25 Şubat fragmanı detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 25 ŞUBAT FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan 25 Şubat 2020 fragmanı yayınlandı. Sevilen Hint dizisinin yeni bölümünde Magla Nandini’yi evde bulamayıp telaşa kapılacak ve Nandini eve geldiğinde Anant’la görüştüğünü söyleyecek. Bunu öğrenen Magla Nandini’ye tokat atacak. Anandi ise kızını almak için bir oyun oynayıp harekete geçecek.

İKİMİZİN YERİNE 536. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 536. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Son bölümde, Magla2nın Nandini’ye öz annesi olarak tanıttığı kadınla anlaşan Anandi onların evine gidecek. Magla ise kadının Nandini’nin öz annesi olmadığını itiraf edecek. Anandi ortaya çıkacak ve Magla’yı köşeye sıkıştırarak gerçekleri anlatmasını isteyecek. Nandini gerçek annesinin kim olduğunu öğrenecek mi? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN OYNUYOR?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm 25 Şubat 2020 Salı günü, Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Orijinal adı Balika Vadhu olan dizi saat 16.10’da başlayacak.