Finale yaklaştıkça heyecanın arttığı İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin son bölüm özetini ve tanıtım fragmanı merak eden izleyiciler, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 525. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? Sorusuna yanıt arıyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisine dair fragman ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM FRAGMANI (525. BÖLÜM)

İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı olan 525. Bölüm fragmanı yayınlandı. Finale yaklaşan dizide heyecanın dozajı daha da yükselecek. Çocuk gelinin dramının anlatıldığı televizyon yapımı ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yeni bölümünde Kamli polise giderek annesinin Akira hakkında bir şeyler bildiğini anlatacak. Daha sonra ise polisler Harki’nin yanına giderek onu tutuklayacak. Evdeki gerilimli havaya dayanamayan Kalyani ise bir anda yere yığılacak. Kalyani’yi baygın olarak bulan Shivam çok endişelenecek.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı dizinin yayınlandığı kanalın sosyal medya mecralarından paylaşıldı. İkimizin Yerine 525. Bölüm 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 16.10’da dizi severler ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde hastaneye kaldırılan Kalyani’nin yaşayıp yaşamayacağı belli olacak.