Çukur dizisi oyuncuları ve konusu ile tüm sezonlara damga vurmaya devam ediyor. Çukur dizisinin genç oyuncuları arasında yer alan İlayda Alişan’ın hayatı merak konusu oldu. Çukur Akşın kimdir? Gerçek adı ne? İlayda Alişan kimdir? Boyu ne, yaşı kaç ve oynadığı diziler hangileri? Başlıkları ile arama yapan Çukur takipçileri, genç oyuncuya dair tüm ayrıntıları merak ediyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Öner Erkan, Necip Memili ve Kubilay Aka olan Çukur dizisinde İlayda Alişan’ın rolü, hayatı ve karakterine dair tüm ayrıntılar haberimizde yanıt buluyor.

ÇUKUR AKŞIN KOÇOVALI KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Akşın Koçovalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı İlayda Alişan’dır. Dizinin ilk bölümünde ölen Kahraman Koçovalı ile Nedret’in çocuğu olan Akşın, Çukur’da Celasun’a (Kubilay Aka) aşık oluyor. Akşın Koçovalı karakteri önceki bölümlerde kaçırılmış ve ardından öldürülmüştü.

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR? NERELİ? BOYU, YAŞI VE DİZİLERİ

1996 yılında doğan İlayda Alişan İstanbulludur. İlayda Alişan 23 yaşındadır. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile dizi severlerin karşısına çıkan İlayda Alişan, son olarak Serçe Sarayı dizisinde rol almış ve ardından Çukur dizisi oyuncu kadrosuna Akşın rolü ile katılmıştır.

damla sönmez