İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Hafta içi her gün saat 15.15’de izleyici ile buluşan dizinin fragman detayları araştırılıyor. İncir Ağacı 13 Mart 2020 fragmanı yayında mı? İncir Ağacı 105. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Yapımcılığını Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır’ın yaptığı oyuncu kadrosunda Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz, Buket Kurtez, Damla Tombak ve Faruk Pakiş’in rol aldığı dizi, 70’li yıllar Türkiye’sini anlatıyor. Ocak ailesinin hikayesi hafta içi her gün dizi severler ile buluşuyor.

İNCİR AĞACI 105. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

İncir Ağacı dizisi 105. Bölüm fragmanı yayına girdi. Senaryosunu Ayla Hacıoğulları’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Nuh Şen ve Hamit Coşkun’un oturduğu İncir Ağacı dizisi yeni bölümü 13 Mart 2020 Cuma günü saat 15.15’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

İNCİR AĞACI 13 MART FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 13 Mart fragmanı olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Neriman rolünde Özlem Güveli’nin, Cemal rolünde Arif Nazım’ın, Orhan rolünde Burakhan Yılmaz’ın ve Suzan rolünde Buket Kurtez’in yer aldığı yapım 70’li yıllara gidiyor.