İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi İncir Ağacı hafta içi her gün saat 15.15’de izleyici ile buluşuyor. İncir Ağacı 16 Mart fragmanı yayında mı? İncir Ağacı 106. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. 16 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtım fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI 106. BÖLÜM FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 106. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin en son yayınlanan 105. bölümünde, karşısında avukatı görünce şok olan Orhan, Hasret’ten gelen boşanma kağıtlarını imzalamak için tek bir şart koşmuş, bu şartın Hasret’i görmek olduğunu söylemişti. Bekir ise bunun için bir çare düşünerek avukatla ikinci bir işbirliğine girişmişti. Diğer taraftan Hasreti Orhan’la boşanmak için kağıtları imzalamak istediğini söylese de, gözüyle görmeden inanmayacağını belirtmişti.

İNCİR AĞACI 16 MART YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 16 Mart fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin 105. Bölümünde boşanma süreci gündeme gelmişti. Hasret’i ofisine götüren Bekir, gizli bir odadan Orhan’ın belgeleri imzalamasını izlettirmişti. Boşanma haberine en çok sevinen ise Neriman olmuştu. Son olarak Orhan, avukatın kendisine söylediği yalanlar karşısında çaresiz kalmış bir şekilde kağıtları imzalamıştı.