TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün saat 15.00’de yayınlanan İncir Ağacı dizisi 110. Bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. İncir Ağacı 20 Mart fragmanı yayında mı? İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Ayla Hacıoğulları’nın senaryosunu yazdığı, Nuh Şen ve Hamit Coşkun’un yönetmen koltuğunda olduğu İncir Ağacı dizisi son bölüm fragman detayları ortaya çıktı.

İNCİR AĞACI 110. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 110. Bölüm fragmanı olan yeni bölüm fragmanı yayına girdi. 70’li yılların Türkiye’sinde geçen dizide Orhan ve Hasret’in merkezinde olduğu olaylar ile Ocak Ailesi anlatılıyor. İncir Ağacı’nın son bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. İncir Ağacı’nın yeni bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

İNCİR AĞACI 20 MART FRAGMANI YAYINDA

İncir Ağacı dizisi 20 Mart 2020 fragmanı yayına girdi. Hafta içi her gün saat 15.00’de TRT 1 izleyicisi ile buluşan dizinin yeni bölümü ilgiyle bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz ve Buket Kurtez’in yer aldığı yapımın büyük bir hayran kitlesi var.