TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün saat 15.00’de yayınlanan İncir Ağacı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna yanıt aranıyor. İncir Ağacı 117. Bölüm fragmanı ve 31 Mart Salı özetini merakla bekleyen izleyiciler, hikayesi 70’li yıllarda geçen ve Ocak ailesinin öyküsünün anlatıldığı yapımın son bölüm fragmanı ve yayın detaylarını merak ediyor. Oyuncuları arasında Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz ve Buket Kurtez isimlerinin olduğu İncir Ağacı dizisinin 117. Bölümüne dair fragman ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI 117. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İncir Ağacı dizisinin 117. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 116. Bölümü ile ekranlara gelen dizinin 117. Bölümü dizinin sosyal medya mecralarından paylaşıldı.

İNCİR AĞACI DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 31 MART SALI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 31 Mart Salı tanıtımı TRT 1'in sosyal medya sayfasından yapıldı. Yapımcılığını Mesut Uçakan ile Hüseyin Türkyıldırır’ın üstlendiği, Ayla Hacıoğlulları’nın senaryosunu yazdığı İncir Ağacı dizisinin yönetmen koltuğunda Nuh Şen ve Hamit Coşkun isimleri var.