TRT 1’in Türk dizileri arasında olan ve Ocak Ailesi’nin öyküsünün anlatıldığı İncir Ağacı dizisi son bölüm fragmanı TRT 1’nin ve dizinin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. İncir Ağacı 119. Bölüm fragmanı olan İncir Ağacı 2 Nisan 2020 Çarşamba fragmanı ekranlara geldi. Sonsuzkare Yapım tarafından hazırlanan filmin yapımcıları Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır. Ayla Hacıoğulları’nın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenleri ise Nuh Şen ve Hamit Coşkun. İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı ve yayın detayları belli oldu. Orhan’ın tehlike ile yüz yüze geleceği 119. Bölüm yayın notları ortaya çıktı.

İNCİR AĞACI 119. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 119. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Hafta içi her gün saat 15.00’de dizi severler ile buluşan İncir Ağacı’nın oyuncuları arasında Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz, Buket Kurtez ve Damla Tombak yer alıyor. 70’li yılların Türkiyesi’nde sosyo-ekonomik açıdan problemler yaşayan Ocak Ailesi’nin hikayesi ekranlara taşınıyor.

İNCİR AĞACI DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 2 NİSAN FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan İncir Ağacı 2 Nisan Çarşamba fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Orhan tehlikeyle yüz yüze gelecek. Orhan’ın tehlikeden nasıl kurtulacağı 119. Bölümde ortaya çıkacak. Orhan ve Hasret’in hikayesi ise kaldığı yerden devam edecek.